No title

 
 

 

 

Gyakori kérdések

Hogyan jelentkezhetek be egy kezelésre?

Ha kezelésre szeretne bejelentkezni, nincs más dolga mint tárcsázni a +36 30 982 4889-as telefonszámot, és egyeztetés után adunk egy időpontot!

Van Magán Egészségpénztári tagságom. Számít ez valamit?

Természetesen! Meglévő Magán Egészségpénztári tagság esetén az Egészségpénztári szolgáltató a kezelés díját (az általunk kiállított számla ellenében) teljes mértékben visszatéríti!

 

Van lehetőség részletfizetésre?

A bérletek árát nem szükséges egy összegben kifizetni! A terápia díjának felét kell csak az első alkalomkor kifizetni. A fennmaradó összeget elég csupán az ötödik alkalomkor kell megfizetnie!

 

Milyen gyakran kell járni a kezelésekre?

A 10 és 20 alkalmas kezelések tekintetében egyaránt javasolt a heti háromszori látogatás.

 

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy alkalommal a felnőttek és a nyugdíjasok egyaránt egy órát töltenek a kezelőben. gyermekeknél a kezelési idő 45 perc. Érdemes a heti 3x1 óra kezelés felnőttek és nyugdíjasok, valamint a 3x45 perc gyermekek esetében.

 

Milyen gyakran lehet járni a kezelésekre?

Érdemes a kezelésekre minimum heti három alkalommal eljárni. De lehetőség van a napi kétszeri kezelésre is, amennyiben a két kezelés között minimum 6 óra eltelik!

 

Milyen betegségekre jó ez a terápia?

krónikus bronchitis, obstruktív bronchitis, sinusitis, asztma, légszomj, mellkasi szúró fájdalom, köhögés (előforduló éjszakai köhögés, terhelésre jelentkező köhögés), krupp, orrfolyás, nyáklerakódás, megfázás, légúti allergiák (por allergia is), légúti nyálkahártya gyulladás, nyálka ödéma, rhinitis, tonsilitis (mandulagyulladás), arcüreggyulladás, pneumónia (tüdőelégtelenség), COPD, pharyngitis, bronchiectatikus megbetegedések, tüdő infekciók, dohányzással összefüggő megbetegedések, influenza, rhinosinosopathia, kémia múlti-érzékenység.

 

Milyen időpontokban kezdődnek a kezelések?
 

Gyerekcsoport

10.30-tól

16.00-tól

16.45-től

17.15-től

 

Felnőttcsoport

10.30-tól

15.30-től

17.45-től

 

Milyen ruhában kell menni?

A kezelésekre normál utcai ruhában, utcai cipőben lehet jönni. A hőmérséklet 24 celsius fok, alacsony páratartalom mellett.

 

 

 

 
 


"Kisebb csoda történt"

 

Amikor másfél évvel ezelőtt elhatároztam, hogy én is megpróbálkozom egy Indiso típusú sóterápiás rendelőt nyitni, nem a közeli és gyors meggazdagodás motívált. Ha lehet, talán a legrosszabb időszakban fogtam neki, már ami az üzleti részét illeti. Körülbelül 7 éve, augusztusban történt, hogy legnagyobb meglepetésemre a semmiből egy soha el nem múló nátha tünetei jelentkeztek nálam. Igen, allergiás lettem...

tovább >>

 

 

 

 

 


 

 

 

 
 

 

 

Nyitóoldal

SPELEO terápia

A kezelésről

Gyakori kérdések

Árak

Kapcsolat

 

Budapest IX. kerület Vágóhíd u. 35. 

Tel.: +36 30 9824 889  |  e-mail: soxigenuzenet@gmail.com